Doelgroep

Marumer Plein ondersteunt het welzijn van mensen die geestelijk en sociaal uit balans zijn geraakt …

 … door aandacht en stabiliteit te bieden als basis voor de kwaliteit van het leven

 in de eigen, veilige leefomgeving.

 

Marumer Plein is een dagbesteding, bedoeld voor mensen die zich eenzaam voelen, behoefte hebben aan sociaal contact, structuur in de dagindeling, een luisterend oor of er gewoon even lekker tussenuit willen.

Men moet steeds vaker een beroep doen op mantelzorgers, maar die zijn niet altijd beschikbaar omdat familie vaak ver weg woont of werkt.

Mijn doel is om u in deze leemte te ondersteunen en te zoeken naar mogelijkheden om zelfstandigheid en kwaliteit van leven te behouden, met structurele diensten en activiteiten.

Marumer Plein biedt dagbesteding en begeleiding aan, afgestemd op uw persoonlijke, lichamelijke en geeste­lijke situatie. Ook voor praktische problemen gaan wij samen op zoek naar oplossingen.

De dagbesteding is laagdrempelig; ook voor alleen een gezellig bakje koffie kunt u gerust binnenlopen.

De kwaliteit van deze begeleiding wordt verricht zoals u van een redelijk handelend zorgverlener mag verwachten, waarbij uw vrijheid en zelfstandigheid altijd worden gerespecteerd.

 

Klachtenregeling

Heeft u een klacht, opmerking of aanbeveling? Dan hoor ik dat graag! Ook kleine dingen kunnen persoonlijk zwaar wegen en daarom vind ik het belangrijk dat u dit bij Marumer Plein kunt melden; zodat we ook van elkaar kunnen leren.

Mocht u het moeilijk vinden om dit aan te kaarten of komt u er niet helemaal uit, dan is er een klachtenformulier beschikbaar.