Visie

Als oprichtster en begeleidster van Marumer Plein wil ik mij graag even aan u voorstellen:

Foto 4N

“Ik ben Janna Bijlsma en ik heb 30 jaren gewerkt in de zorg. Daar werd het mij steeds meer duidelijk dat veel mensen behoefte hebben aan specifieke aandacht. Dit inspireerde mij om een dagbesteding te starten, voor jong en oud; om dat extra stukje begeleiding te kunnen bieden.”

Visie

Goede zorg draait om persoonlijke aandacht. Door de kleinschalige opzet van Marumer Plein bestaat er een gemoedelijke, huiselijke sfeer, waarin bewust de ruimte wordt gecreëerd om deze persoonlijke attentie te kunnen geven.

In de reguliere zorg verdwijnt tijd en geld vaak in randzaken als management (vergaderen) en bureaucratie (papier- en computerwerk). Deze energie steek ik liever in de hoofdzaak: onze gasten!

Bij Marumer Plein staat de koffie klaar en kunt u een warme maaltijd nuttigen. Er worden verschillende activiteiten ondernomen, waaronder spelletjes- en knutselmiddagen.  Ook worden er workshops gehouden en gezellige uitstapjes georganiseerd. Er is een lage drempel voor wat prettig en veilig voelt. Zelfs vervoer van en naar huis is te organiseren.

Graag kom ik bij u langs, om te vertellen wat voor u de meerwaarde is van Marumer Plein. Ook kan ik u uitleg geven over eventuele aan te vragen vergoedingen en de aanmeldprocedure.

Ik hoop u te ontmoeten in de dagbesteding om er samen een fijne tijd van te maken, in de hoop dat u na een tijdje zegt: Marumer Plein is mijn tweede thuis !